Lirik Lagu Akhire Cidro – Via Vallen

15 View

Via Vallen
– Akhire Cidro Lirik

semendal rasa ning dodho

naliko kowe teko

nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho

ojo ngasih tresno

marang aku sing nuli loro

mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu

sing njaluk atimu

kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo

tak simpen ning dodho

neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene

tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo

kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani

mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno

kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro

mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu

ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso

tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

semendal rasa ning dodho

naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno

marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu

kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho

neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene

tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo

kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani

mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno

kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro

mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu

ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso

tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo

kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani

mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno

kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro

mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu

ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso

tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *