Lirik Lagu Aku Iklas – Denny Caknan Feat. Happy Asmara

21 View

Denny Caknan Feat. Happy
Asmara – Aku Iklas Lirik

aku nglakoni kabeh iki

ikhlas seko ning ati nggo sliramu

duh kangmas sepurane yen aku gawe loro atimu

aku ora menghargai kowe sing gemati

yowes rapopo rasah digetuni

cukup aku ngerti perjuanganku

dadi esemmu ning uripmu

sak jembare segoro

aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

tulung ojo koe ninggalke aku

aku pengen ning sandingmu

(musik)

 

yowes rapopo rasah digetuni

cukup aku ngerti perjuanganku

dadi esemmu ning uripmu

Reff:

sak jembare segoro

aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

tulung ojo koe ninggalke aku

aku pengen ning sandingmu

pancen iki dalane (aku raiso nompo)

aku wes iso nerimo (tapi aku sing ora lilo)

pengenmu kepiye (pengenku nyanding koe)

wes lalekke aku (tak cubo nompo anane)

mungkin wes takdire

kudu dikuatke nompo kenyataane

aku ro koe pancen dudu jodone

Leave a Reply

Your email address will not be published.