Lirik Lagu Altimet – Mambang

13 View

Altimet – Mambang Lirik

Aku seru kau masuk balik gua mambang

Duduk diam jangan qiam di dalam sarang

Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang

Kalau berani jemput datang mari bertandang

Aku tahu kau bukan calang calang mambang

Orang lain basah seluar celah kangkang

Dulu aku budak baru kau lepas pandang

Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

Mambang duduk gua cuma dengar suara

Dulu maharajalela di kuala

Yang aku sangka emas rupanya hanya suasa

Kerenah lama member nak layan

Pun dah tak kuasa

Mari aku lagukan ini

kiraah untuk engkau

Bakar line ludah api studio ini jadi relau

Dulu tunggang ombak langgar game ini macam todak

Sekarang macam dah rosak, kejap bagi aku congak

Sembilan tahun tiga album, bro aku boleh kira

Dapat satu tiap tiga yang pertamanya gila

Lepas tu boleh la, lepas tu tak boleh blah

Apa kes ulang lagu macam karaoke brah?

Member tanya mana pergi engkau punya sengat

Dulu otak cair sekarang akal naik pekat

Ilham kering writers block, pena kau kena sekat

Dulu lawas now your **** like

Tak cukup serat mambang

Aku seru kau masuk balik gua mambang

Duduk diam jangan qiam di dalam sarang

Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang

Kalau berani jemput datang mari bertandang

Aku tahu kau bukan calang calang mambang

Orang lain basah seluar celah kangkang

Dulu aku budak baru kau lepas pandang

Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

Aku tanya apa khabar pada kamu

Kalau tanya siapa lapar itu aku

Siapa masak belajar sabar itu kita

Jantan senyap bila dicabar itu gila

I can’t stand in the shadows bruh

I’m too tall

Can’t walk in you size uh

They too small

Guess I’m too big for your boots

And you too much of a kid

For the truth

Kau acah deep tulis lagu untuk budak acah deep

Still asleep aku chill buat lagu dengan adeep

Acah tak kisah kecik hati bila baca tweet

Bro you sweet bawa bertenang ok aku delete

Apa aku buat semua kau sibuk semak

Baju kau pakai tak boleh buat aku segak

Apa aku makan tak pernah buat engkau b***k

Bawah kain kita lain jangan sampai aku selak mambang

Aku seru kau masuk balik gua mambang

Duduk diam jangan qiam di dalam sarang

Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang

Kalau berani jemput datang mari bertandang

Aku tahu kau bukan calang calang mambang

Orang lain basah seluar celah kangkang

Dulu aku budak baru kau lepas pandang

Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *