Lirik Lagu Asmoro – Demy Banyuwangi

13 View

Lirik Lagu Asmoro
Banyuwangi

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun

Bingung, bisone mung ngangen ngangen

Sekirane, ono wektu kanggo isun

Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..

Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro

Hang nambai kangen perih ring dodo..

Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen

Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun

Bingung, bisone mung ngangen ngangen

Sekirane, ono wektu kanggo isun

Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..

Nong ati nisun selawase, mung riko selawase

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro

Hang nambai kangen perih ring dodo..

Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen

Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro

Hang nambai kangen perih ring dodo..

Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen

Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro

Hang nambai kangen perih ring dodo..

Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen

Sing kepikir, kadung riko wis ilang

Leave a Reply

Your email address will not be published.