Lirik Lagu Banyu Langit – Didi Kempot dan Artinya

18 View

Didi Kempot – Banyu Langit
Lirik

Sworo angin, angin sing ngreridu ati

ngelingake sliramu sing tak tresnani

Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi

suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku

tambanono roso kangen neng atiku

Ngalemo, ngalemo neng aku

ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan

watu gedhe kalingan mendunge udan

Telesono atine wong sing kasmaran

setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba

melu krungu swaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purba

sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti semene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki

jroning dodo ben ra garing ngekep janji

Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani

nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo

melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo

sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe

pamit esuk lungane ra nganti sore

Janjine lungo ra nganti seprene suwene

nganti kapan tak enteni sak tekane

Leave a Reply

Your email address will not be published.