Lirik Lagu Bola Bali Ditinggal Rabi – Laras Ayu

28 View

Laras Ayu – Bola Bali
Ditinggal Rabi Lirik

senajan atiku loro

nanging ati iki wes kebacut tresno

marang sliramu kowe ninggal aku

mencari yang lain, pengganti diriku di hatimu

aku ra popo amergo aku wes bioso

ditinggal rabi karo cintaku

aku terimo senajan aku kepekso

kabeh kuwi takdir soko Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe

nyandeng tresno karo wadon liyo

atiku cukup kuat ngadepi urip iki

koyo kuate gapura terminal tirtonadi

mung terimo dingarepi tak kuatke atiku

nanging jenenge ati gaweane Sing Kuoso

orane bakal roso, koyo tresno arjuno

bakale bubar ambayar koyo ombak segoro

aku mung biso ndungo marang Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe

nyandeng tresno karo wadon liyo

senajan atiku loro

nanging ati iki wes kebacut tresno

marang sliramu kowe ninggal aku

mencari yang lain, pengganti diriku di hatimu

aku ra popo amergo aku wes bioso

ditinggal rabi karo cintaku

aku terimo senajan aku kepekso

kabeh kuwi takdir soko Sing Kuoso

wes saiki wes aku ngikhlaske kowe

nyandeng tresno karo wadon liyo

nyandeng tresno karo wadon liy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *