Lirik Lagu Budak Jalanan – Kustian

16 View

Kustian – Budak Jalanan
Lirik

Cek baturmah kurik teh budak jalanan

Gawe ukur ngamen dina kandaraan

Sabenerna hate ngarasa nalangsa

Puguh hirup ragap taya

Komo bari jeung apal tirupa

Jeung deui duka dimana

Mun panas kapanasan

Mun hujan kahujanan

Mun reup peuting

Ngadon sare diemperan

Da puguh hirup dijalan

Henteu boga patempatan

Pikeun pangbalikan

Timana timana atuh timana

Diri kuring timana atuh asalna

Kumaha kumaha atuh kumaha

Diri kuring na kumaha mimitina

Ya Allah paparin abdi pituduh

Na dimana kolot abdi teh ayana

Cek baturmah kurik teh budak jalanan

Gawe ukur ngamen dina kandaraan

Sabenerna hate ngarasa nalangsa

Puguh hirup ragap taya

Komo bari jeung apal tirupa

Jeung deui duka dimana

Mun panas kapanasan

Mun hujan kahujanan

Mun reup peuting

Ngadon sare diemperan

Da puguh hirup dijalan

Henteu boga patempatan

Pikeun pangbalikan

Timana timana atuh timana

Diri kuring timana atuh asalna

Kumaha kumaha atuh kumaha

Diri kuring na kumaha mimitina

Ya Allah paparin abdi pituduh

Na dimana kolot abdi teh ayana

Timana timana atuh timana

Diri kuring timana atuh asalna

Kumaha kumaha atuh kumaha

Diri kuring na kumaha mimitina

Ya Allah paparin abdi pituduh

Na dimana kolot abdi teh ayana

Timana timana atuh timana

Diri kuring timana atuh asalna

Kumaha kumaha atuh kumaha

Diri kuring na kumaha mimitin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *