Lirik Lagu Fitri Tamara BP4 – Ra Usah Mikir feat. Ben Edan

21 View

Fitri Tamara BP4 – Ra Usah
Mikir Lirik

saben wengi aku mung ketok ketoen

rupamu teko ning angen angen

tak bayangke awakmu ono ning kene

tak ngge ngibur ngilangke kangene

tak jaluk sing ikhlas sabaro kowe

ra usah mikir aku ra nglaleke

ndungo’o suppoyo aku ning kene

iso kuwat nglakoni cobane

ojo nyongkol lungoku ning kene

iso nglaleke tresnoku ning kowe

tak sebut terus jenengmu ning kene

supoyo kowe ugo ra biso nglalekne

janji setio sing wis tau diikrarke

mugo mugo ra dadi nglarakke

nadyan adoh jarak pisahku ro kowe

ojo dadi lunture tresnane

mugo mugo lungoku neng kene

iso ngge modal mbahagiake kowe

niat tulus merantauku yo ning kene

ra ono niat kejobo mung kanggo kowe

saben wengi aku mung ketok ketoen

rupamu teko ning angen angen

tak bayangke awakmu ono ning kene

tak ngge ngibur ngilangke kangene

tak jaluk sing ikhlas sabaro kowe

ra usah mikir aku ra nglaleke

ndungo’o suppoyo aku ning kene

iso kuwat nglakoni cobane

ojo nyongkol lungoku ning kene

iso nglaleke tresnoku ning kowe

tak sebut terus jenengmu ning kene

supoyo kowe ugo ra biso nglalekne

janji setio sing wis tau diikrarke

mugo mugo ra dadi nglarakke

nadyan adoh jarak pisahku ro kowe

ojo dadi lunture tresnane

mugo mugo lungoku neng kene

iso ngge modal mbahagiake kowe

niat tulus merantauku yo ning kene

ra ono niat kejobo mung kanggo kowe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *