Lirik Lagu Gafarock – Ket Mbiyen

14 View

Gafarock – Ket Mbiyen
Lirik

SEK KAWITAN

Pancen adoh omah

Iso nggarai awak kakean polah

Pikiran lemah imane goyah

Akeh godaan atine kalah

POLAHMU

Kadang urip mekso maling

Yen wayah dompet isine garing

Yen wes entok duit ge tuku ngombe

Kumpul konco mendem rame rame

ISO NGUTIL

Ning indomart kondisi selo

Ngutil rokok 5 kasire ra kroso

Masio dewean aku ra wedi

Aku wes resmi dadi penduso

PENDUSO

Dino dino isine duso

Pikiran ngalor ngidul nafsu beloko

Donlot video porno

Suwengi dur nonton kakek sugiono

[CHORUS]

Akal sehat pengen tobat

Ket Mbiyen nafsuku tak penakno

Akeh duso rusak ku pooll

La ket mbiyen edanku sak bendino

Pancen adoh emak

Iso nggelakno moral tambah rusak

Ra tau oleh pitutur teko ulama

Saiki lagek pengen tobat

PENGEN TOBAT

Sering dijak konco yen bengi

Sambang panggonane prostitusi

Kadang yo ngincipi

Rejeki saking Gusti entek gawe birahi

KETAGIHAN

Tambah sering tambah peteng moto

Iso iso seminggu balek peng limo

Nganu gonta ganti pasangane

Padahal yo podo ae rasane

KET MBIYEN

Ket mbiyen kok pancet ngene

Rasane awak iki ra ono gunane

Opo isih ono putih ning njero ati

Pengen tak dandani sak durunge mati

[CHORUS]

Akal sehat pengen tobat

Ket Mbiyen nafsuku tak penakno

Akeh duso rusak ku pooll

La ket mbiyen edanku sak bendino

Aku ngroso enjoh

Ra ngeroso salah gawe duso

Pol uwes

Ancen nafsu ku kudu hop

Aku pasrah gusti

Awak rasane ra kanggo

Aku wes

Tobat nyuwun pangapuro

[CHORUS]

Akal sehat pengen tobat

Ket Mbiyen nafsuku tak penakno

Akeh duso rusak ku pooll

La ket mbiyen edanku sak bendino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *