Lirik Lagu Genjer Genjer dan Sejarahnya

12 View

Genjer Genjer Lirik

Genjer-genjer nong kedokan pating keleler

Genjer-genjer nong kedokan pating keleler

Emake thulik teka-teka mbubuti genjer

Emake thulik teka-teka mbubuti genjer

Ulih sak tenong mungkur sedhot sing tulih-tulih

Genjer-genjer saiki wis digawa mulih

Genjer-genjer isuk-isuk didol ning pasar

Genjer-genjer isuk-isuk didol ning pasar

Dijejer-jejer diuntingi padha didhasar

Dijejer-jejer diuntingi padha didhasar

Emake jebeng padha tuku nggawa welasah

Genjer-genjer saiki wis arep diolah

Genjer-genjer mlebu kendhil wedang gemulak

Genjer-genjer mlebu kendhil wedang gemulak

Setengah mateng dientas ya dienggo iwak

Setengah mateng dientas ya dienggo iwak

Sego sak piring sambel jeruk ring pelanca

Genjer-genjer dipangan musuhe sega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *