Lirik Lagu Hendra Kumbara – Opo Anane

26 View

Hendra Kumbara – Opo Anane
Lirik

Loroku wis ilang semenjak kau datang

Saiki ngadeg jejeg wis ra pincang

 

Kowe sing nambani, Kowe sing ngeroki

Seko masuk angin lan tatu ning ati

Loroku wis mari tekomu ngepasi

Pancen wis digariske marang Gusti

Tetep ning sandingku, Percoyo karo aku

Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe sing nompo opo anane

Ben tak jogo ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang kanggo nyukupi kahanan

Nyuwun dungo ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri

Mugo berkah dadi rejeki

Tetep sumringah manut kersane Gusti

 
(musik)

 

Loroku wis mari tekomu ngepasi

Pancen wis digariske marang Gusti

Tetep ning sandingku, Percoyo karo aku

Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe sing nompo opo anane

Ben tak jogo ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang kanggo nyukupi kahanan

Nyuwun dungo ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri

Mugo berkah dadi rejeki

Tetep sumringah manut kersane Gusti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *