Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe – Alindra Musik

22 View

Alindra Musik – Iso Tanpo Kowe
Lirik

Ademe wengi iki

Elingke sumpah lan janji

Sing wis buk blenjani

Karo koe cah ayu

Sing wes gawe tatu

Teko ning uripku

Semilir angin dalu

Elingke esem guyumu

Soyo tambah jeru

Jeru tembus ning dodo

Mergo buk tinggalno

Koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi

Sopo sing ngancani

Sopo sing nulungi

Pas koe susah ati

Saiki wes bedo koe ninggal lungo

Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane

Tak kuat-kuatke

Tak ikhlas-ikhlaske

Nanging bakal tak buktekke

Dongaku nggo koe

Langgeng selawase

Aku iso tanpo koe

(Musik)

Semilir angin dalu elingke esem guyumu

Soyo tambah jeru, jeru tembus ning dodo

Mergo buk tinggalno, koe milih wong liyo

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani sopo sing nulungi

Pas koe susah ati

Saiki wes bedo koe ninggal lungo soyo nambahi loro

Pancen iki dalane tak kuat-kuatke tak ikhlas-ikhlaske

Nanging bakal tak buktekke

Dongaku nggo koe langgeng selawase aku iso tanpo koe

*

 

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani sopo sing nulungi

Pas koe susah ati

Saiki wes bedo koe ninggal lungo soyo nambahi loro

Pancen iki dalane tak kuat-kuatke tak ikhlas-ikhlaske

Nanging bakal tak buktekke

Dongaku nggo koe langgeng selawase aku iso tanpo koe

**

Tutukno lakumu

Rasah mikir aku

Mergo aku wes ra tatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *