Lirik Lagu Jaman Android – Ratna Antika

13 View

Ratna Antika – Jaman Android
Lirik

paling enak jaman saiki

tinggal ngeklik kabeh dilayani

paling enak jaman saiki

tinggal ngeklik kabeh keturutan

sing nduwe hape android

ojo lali paket internete

duduk manis karo ngecas hape

langsung online karo ngopi, nikmat sekali

pengen golek pacar (buka aplikasi)

pengen golek bojo (buka aplikasi)

iki jamane jaman android

kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)

pengen pesen ngombe (buka aplikasi)

iki jamane jaman modern

kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi

paling enak jaman saiki

tinggal ngeklik kabeh dilayani

paling enak jaman saiki

tinggal ngeklik kabeh keturutan

sing nduwe hape android

ojo lali paket internete

duduk manis karo ngecas hape

langsung online karo ngopi, nikmat sekali

pengen golek pacar (buka aplikasi)

pengen golek bojo (buka aplikasi)

iki jamane jaman android

kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)

pengen pesen ngombe (buka aplikasi)

iki jamane jaman modern

kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi

pengen golek pacar (buka aplikasi)

pengen golek bojo (buka aplikasi)

iki jamane jaman android

kabeh kabeh wes ono ning hape

pengen pesen mangan (buka aplikasi)

pengen pesen ngombe (buka aplikasi)

iki jamane jaman modern

kabeh kebutuhanmu wes ono ning njero aplikasi

ning njero aplikasi, ning njero aplikasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *