Lirik Lagu Janur Kuning – Potretmu

12 View

Janur Kuning – Potretmu
Lirik

Derese udan wengi iki

Aku ngelamunke kowe piye kahanane

Tenane ora tak selaki

Roso kangen ati

Pancen ra iso ngapusi

Lam laman ketok ketoken wae

Yen kangen opo ngene rasane

Opo kowe yo ngrasakne ngene

Suwene nganti tekan seprene

Suwene

Potretmu mesem karo aku

Koyo koyo ning sandingku

Nambah kangen atiku

Potretmu gantine awakmu

Saben aku mapan turu

Ra lali nyawang potretmu

Derese udan wengi iki

Aku ngelamunke kowe piye kahanane

Tenane ora tak seelaki

Roso kangen ati

Pancen ra iso ngapusi

Lam laman ketok ketoken wae

Yen kangen opo ngene rasane

Opo kowe yo ngrasakne ngene

Suwene nganti tekan seprene

Suwene

Potretmu mesem karo aku

Koyo koyo ning sandingku

Nambahi kangen atiku

Potretmu gantine awakmu

Saben aku mapan turu

Ra lali nyawang potretmu

Potretmu gantine awakmu

Saben aku mapan turu

Ra lali nyawang potretmu

Potretmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *