Lirik Lagu Julia Perez – Aku Rapopo

24 View

Julia Perez – Aku Rapopo
Lirik

rasa hati ini uwes broken

nemu kamu wes tak sobek sobek

kang mas indehoy karo miss tukinem

don’t alesan don’t many alesan

i sudah know mas you bajingan

your wife ini minta di ceraikan

endasku saiki uwes puyeng

gara gara i think macem macem

ora peduli how do you how how

Sing penting jupe uwes seneng

reff :

it’s oke wae mas, it’s oke wae

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

don’t comeback again mas, ojo comeback again

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

mas aku nyambut gawe, gae kowe

ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe

tapi, kenopo, kenopo, kenopo

don’t alesan don’t many alesan

i sudah know mas you kegatelan

your wife ini minta di ceraikan

endasku saiki uwes puyeng

gara gara i think macem macem

ora peduli how do you how how

Sing penting jupe uwes seneng

it’s oke wae mas it’s oke wae

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

don’t comeback again mas

ojo comeback again

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

it’s oke wae mas it’s oke wae

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

don’t comeback again mas

ojo comeback again

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

aku rapopo.. aku rapopo.. aku rapopo

Leave a Reply

Your email address will not be published.