Lirik Lagu Kabogoh Jauh – Darso dan Artinya

16 View

Darso – Kabogoh Jauh
Lirik

*

Boga kabogo jauh

Mentas laut leuweung gunung

Tapi apel teu bingung

Cukup halow na telepon

Kuring di pulau Jawa

Manehna pulau Sumatera

Lamun malam mingguan

Mojok via SMS-an

Jelema palinter

Dunya beuki maju

Najan urang pajauh

Bisa ngobrol unggal waktu

Tiap SMS-an atawa nelepon

Teu jadi pikiran

Kajeun pulsa kabobolan

Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

Boga kabogoh jauh

Meuntas laut leuweung gunung

Tapi apel teu bingung

Cukup hallo na telepon

**

Boga kabogo jauh Mentas laut leuweung gunung

Tapi apel teu bingung Cukup halow na telepon

Kuring di pulau Jawa Manehna pulau Sumatera

Lamun malam mingguan Mojok via SMS-an

Jelema palinter, dunya beuki maju

Najan urang pajauh, bisa ngobrol unggal waktu

Via SMS-an atawa nelepon

Teu jadi pikiran kajeun pulsa kabobolan

Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

***

Jelema palinter, dunya beuki maju

Najan urang pajauh, bisa ngobrol unggal waktu

Via SMS-an atawa nelepon

Teu jadi pikiran kajeun pulsa kabobolan

Nu penting mah bisa ngobrol jeung manehna

Boga kabogoh jauh

Meuntas laut leuweung gunung

Tapi apel teu bingung

Cukup hallo na telepon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *