Lirik Lagu Kelingan Mantan – NDX AKA

19 View

Ndx Aka Familia – Kelingan
Mantan Lirik

Dek koe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki

Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu

Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku

Kelingan awale kita ketemu di sana

Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe

Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase

Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan

Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki

Netes elohku mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku

Koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu

Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari

Aku bingung kudu goleki sliramu neng ngendi

Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah

Walaupun ati iki gor isone pasrah

Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku

Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Dek koe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki

Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku

Mergani tresno iki tak direstui ibuku

Aku mblenjani janji cinta kita ini

Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek koe mbiyen janji karo aku

Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati

Neng nyatane ngapusi, cidro ati iki

Netes elohku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku

Mergani tresno iki tak direstui ibuku

Aku mblenjani janji cinta kita ini

Lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati

Leave a Reply

Your email address will not be published.