Lirik Lagu Kesandung Masa Lalu – NDX A.K.A

24 View

NDX A.K.A – Kesandung Masa
Lalu Lirik

” Wes lilakno aku kangmas

wes cukup lalekno

tresno iki ora bakal

iso tak baleni kanti siji ”

aku kesandung masalalu

ceritane aku lan sliramu

nang Karanganyar iki

koe mblenjani janji

opo ora eling mbiyen koe karo aku

ngukir tresno sak gedhene gunung lawu

separo rogo iki mung kanggo awakmu

cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

Rapp

alun-alun Karanganyar

sing dadi seksine tresno

nalikone tok ucapke

sumpah janji tekan mati

siji-sijine mung riko

mboten enten sing liyane

roso loro ati iki

cukup tak rasakke dewe

ngenes batinku loro atiku

mesakno aku mesakno aku

aku kesandung masalalu

ceritane aku lan sliramu

nang Karanganyar iki

koe mblenjani janji

opo ora eling mbiyen koe karo aku

ngukir tresnosak gedhene gunung lawu

separo rogo iki mung kanggo awakmu

cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

Rapp :

mantep mlayu kesandung watu

kok yo tego ninggal aku

kowe gandeng priyo brewu

cukup mesem emot nesu

rumangsamu aku kuat

nahan luka paling berat

ati muntap pengen ndupak

bojomu tak gawe wafat

kembalilah sayang

ku ingin duduk di pelaminan

aku dan kamu menjadi kita

jangan sampai ada orang ketiga

aku kesandung masalalu

ceritane aku lan sliramu

nang Karanganyar iki

koe mblenjani janji

” masalalu kita begitu sangat indahnya

kita ucap janji suci sehidup semati

tapi maafkanlah sayang ku akhiri cerita kita

kenanglah aku di hatimu selamanya jadi masalalu ”

opo ora eling mbiyen koe karo aku

ngukir tresno sak gedhene gunung lawu

separo rogo iki mung kanggo awakmu

cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

opo ora eling mbiyen koe karo aku

ngukir tresno sak gedhene gunung lawu

separo rogo iki mung kanggo awakmu

cerito iki bakal tak kenang nang masalalu

yen pancen dalane

aku kudu piye

tanpo loro roso tresno

tak ikhlaske Insya Allah lilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *