Lirik Lagu Ketimbang Getun – Vita Alvia

80 View

Vita Alvia – Ketimbang Getun
Lirik

Ngenteni opo

Lek pancen tresno aku

Ungkapno wae

Ben aku ngerti karepmu

Pancen kowe lanang

Cepet ngomong sayang

Ora usah wedi

Koyok ditagih utang

Pancen tresno aku

Gak usah malu-malu

Cepet ngomongo timbang akeh sainganmu

Maklum aku ayu

Kowe naksir aku

Cepet bilango i love you

Ketimbang kowe getun

Jalok tulong mbah dukun

Jok sampek aku nesu

Berubah pikiranku

Gak usah mrono mrene

Goleki paleng uye

Wes onok neng ngarepmu

Ngenteni omonganmu

Ngenteni opo

Lek pancen tresno aku

Ungkapno wae

Ben aku ngerti karepmu

Pancen kowe lanang

Cepet ngomong sayang

Ora usah wedi

Koyok ditagih utang

Pancen tresno aku

Gak usah malu-malu

Cepet ngomongo timbang akeh sainganmu

Maklum aku ayu

Kowe naksir aku

Cepet bilango i love you

Ketimbang kowe getun

Jalok tulong mbah dukun

Jok sampek aku nesu,,,

Berubah pikiranku

Gak usah mrono mrene

Goleki paleng uye,,,,

Wes onok neng ngarepmu

Ngenteni omonganmu

Ketimbang kowe getun

Jalok tulong mbah dukun

Jok sampek aku nesu

Berubah pikiranku

Gak usah mrono mrene

Goleki paleng uye

Wes onok neng ngarepmu

Ngenteni omonganmu

Ngenteni opo

Lek pancen tresno aku

Ungkapno wae

Ben aku ngerti karepmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *