Lirik Lagu Layang Dungo Restu dan Artinya

22 View

Layang Dungo Restu Lirik

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe

Soyo ngampet gede roso katresnanku

Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke

Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu

Sabar ngenteni tekan baliku

Tak jogo roso kanggo awakmu

Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali

Nganti mbesok tekaning mati

Janji tulus ra mung ono ing lathi

Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki

Mugo biso nambahi ati

Panyuwunku siji kanggo awakmu

Njogo roso lan katresnanku

 

  (musik)

 

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe

Soyo ngampet gede roso katresnanku

Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke

Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu

Sabar ngenteni tekan baliku

Tak jogo roso kanggo awakmu

Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali nganti mbesok tekaning mati

Janji tulus ra mung ono ing lathi mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki mugo biso nambahi ati

Panyuwunku siji kanggo awakmu njogo roso lan katresnanku
 
 
*

 

Roso sayang iki ra biso lali nganti mbesok tekaning mati

Janji tulus ra mung ono ing lathi mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki mugo biso nambahi ati

Panyuwunku siji kanggo awakmu njogo roso lan katresnanku

Leave a Reply

Your email address will not be published.