Dutkustik
Dutkustik

Lirik Lagu Los Gak Rewel

139 View

Naliko aku kenal awakmu
Ra kroso atiki iki tansah kasmaran
Awale sewates konco
Suwe suwe aku tresno
Ra ngiro yen akhire bakal cidro

Janjimu tak ugemi
Tresnomu sing tak karepke
Nanging kowe ra keno tak jagakke

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare
Ho..

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Akhire kowe milih kae
Yo wes ben tak iklaske wae
Elingo gusti niku mboten
Nate sare

Sewu siji tak karepke
Mugo ra di sia siake
Iwak paus nguntal patel
Los gak rewel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *