Lirik Lagu Lungoku Kerjo – Didik Budi feat. Cindi Cintya Dewi

19 View

Didik Budi – Lungoku Kerjo
Lirik

Dek tak suwun ojo gelo

Lungo ku iki mung sewates kerjo

Adoh paran adoh karo sampean

Mugi mugi lancar mboten wonten pepalang

Mas tak suwun mantepno atimu

Lungamu ninggalke aku

Ra masalah aku adoh paranne

Tak tunggu baline, tak tunggu kabeh janjine

Jarak sing misahake

Mesti akeh godane

Mesti ono wae gronjalane

 

Sepiro abote bakal tak perjuangke

Tak rewangi kerjo esuk tekan sore

Dinggo nyukupi kebutuhane

Mugi Gusti enggal marangi dalane

urep bebrayan lan oleh restune

(musik)
Jarak sing misahake

Mesti ake godane

Mesti ono wae gronjalane

Sepiro abote bakal tak perjuangke

Tak rewangi kerjo esuk tekan sore

Dinggo nyukupi kebutuhane

Mugi Gusti enggal marangi dalane

urep bebrayan lan oleh restune

*

 

Sepiro abote bakal tak perjuangke

Tak rewangi kerjo esuk tekan sore

Dinggo nyukupi kebutuhane

Mugi Gusti enggal marangi dalane

urep bebrayan lan oleh restune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *