Lirik lagu Mahesa – Podo Abote

12 View

Mahesa – Podo Abote
Lirik

Sumpeke ring ati

Mergo paran salahe

Mikiri riko lan larane

Podo abote

Bingung pikirane

Bingung mbagi welase

Sing biso sun milih

Mergo podo abote

Omong isun ono hang loro

Tapi mulo mesti ono hang loro

Abot rasane kadung milih selisih

Mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

Kadung gedigi pungkase isun getun temenan

Kudu nglilakno salah sijine

Mesti kudu lilo salah sijine

Bingung pikirane

Bingung mbagi welase

Sing biso sun milih

Mergo podo abote

Omong isun ono hang loro

Tapi mulo mesti ono hang loro

Abot rasane kadung milih selisih

Mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

Kadung gedigi pungkase isun getun temenan

Kudu nglilakno salah sijine

Abot rasane kadung milih selisih

Mesti ono hang tangisan kudu lilo kelangan

Kadung gedigi pungkase isun getun temenenan

Kudu nglilakno salah sijine

Mesti kudu lilo salah sijine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *