Lirik Lagu Mati Roso – Nella Kharisma

20 View

Nella Kharisma – Mati Roso
Lirik

mati rosoku nyang sliramu

kaku ra koyo mbiyene

ketutup mendung noring sukmo

metengi tresno iki

mungguh wae keno tak jalok

ra kepengen weruh kowe

getun saiki kari getun

nyang opo ora mbusek aran sliramu

mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe

nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone

iso sesandingan urip bareng selawase iye iye

tapi saiki kowe wani mblenjani janji

sikapmu berubah koyo macan di gugahi

gawe wedi gawe mati roso noring ati

dedel ati iki cuel ati iki

rontok ajur leleran

roso loro iki kowe sing nyatoni

soyo keroso perih

ra ngiro aku tegone kowe

ngiris ngiris ati

mati rosoku nyang sliramu

kaku ra koyo mbiyene

ketutup mendung noring sukmo

metengi tresno iki

mungguh wae keno tak jalok

ra kepengen weruh kowe

getun saiki kari getun

nyang opo ora mbusek aran sliramu

mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe

nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone

iso sesandingan urip bareng selawase iye iye

tapi saiki kowe wani mblenjani janji

sikapmu berubah koyo macan di gugahi

gawe wedi gawe mati roso noring ati

dedel ati iki cuel ati iki

rontok ajur leleran

roso loro iki kowe sing nyatoni

soyo keroso perih

ra ngiro aku tegone kowe

ngiris ngiris ati

ra ngiro aku tegone kowe

ngiris ngiris ati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *