Lirik Lagu Mawar Bodas – Lagu Sunda Populer

13 View

Mawar Bodas Lirik

Mapay jalan satapak

Ngajugjug ka hiji lembur

Henteu karasa capena

Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap

Hunteu aya keur ngiuhan

Sanajan awak rancucut

Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi

Ka tempat anu di tuju

Rek ngalongok mawar bodas

Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal

Kembang geus aya nu boga

Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna

Teu kapikir ti tadina

Lamun bakal nyeri hate

Hoream teu sudi teuing

Neangan pipanyakiteun

Neangan  pipanyakiteun

Teu kasawang ti anggalna

Teu kapikir ti tadina

Lamun bakal nyeri hate

Hoream teu sudi teuing

Mikiran pipanyakiteun

Mikiran pipanyakiteun

Leave a Reply

Your email address will not be published.