Dian Anic
Dian Anic

Lirik Lagu Nanggung Resikone

184 View

Langka angin langka udan
Suara gledek awan awan
Rabi sing tek sayang sayang
Kien di gawa wong liyan

Hilang harga diri wong lanang
Uis terlalu kebangetan
Kie mah tegel tegelan
Bonggan sira gawe kawitan

Siap nanggung resikone

Reff :
Duhh sayang temen ninggalaken kita sing demen
Tek deleng-deleng sira kuh nemen gawe mengkelaken

Rumah tangga kita lan sira dau pirang dina
Janji supata sira ning kita kien ninggal lunga laka kabar brita
Hoo..
Dosa sing nanggung sira

Hilang harga diri wong lanang
Uis terlalu kebangetan
Kie mah tegel tegelan
Bonggan sira gawe kawitan

Siap nanggung resikone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *