Lirik Lagu NDX A.K.A – Ngenes Dadi Bojomu

22 View

NDX A.K.A – Ngenes Dadi Bojomu
Lirik

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku

nemu bojo kok soro uripku

wes ora iso masak, pintere mung macak

karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu

nduwe rabi kok mung nguras dunyamu

tak rewangi mbendino megawe rekoso

yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih

kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke

dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati

bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah

nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah

mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki

mbok gawe aku ki

aku cukup sabar nganti ati sumegar

yen kepengen bubar monggo dipun gelar

dasare aku bosen karo tingkah polahmu

yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo

karepe mung shopping santai happy sak ben dino

wes ra iso manak susah yen arep dicandak

sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu

salah kedaden aku sampe ngedol sawahku

gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu

sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo

karepe mung shopping santai happy sak ben dino

wes ra iso masak pintere mung macak

ngenes temenan aku dadi bojomu

mbok mbok mbok duh kepiye nasibku

nemu bojo kok soro uripku

wes ora iso masak, pintere mung macak

karo seneng mbentak-mbentak

pak pak pak kudu piye caramu

nduwe rabi kok mung nguras dunyamu

tak rewangi mbendino megawe rekoso

yo sik kurang ae gawe belonjo

nemu bojo kowe nggarakno ati letih

kudu piye carane yen kowe mung ngeremehke

dingerteni ora ngerti kok malah nakoni ati

bikin aku frustrasi, marahi stroke dini

aku yo wes wegah kalau terus mengalah

nyawang kowe jengah, nggarahi pengen bubrah

mbok yo mikiri dek opo kekuranganku iki

mbok gawe aku ki …

aku cukup sabar nganti ati sumegar

yen kepengen bubar monggo dipun gelar

dasare aku bosen karo tingkah polahmu

yang tak mau mengerti perasaanku

wes ra gelem ndungo tapi njaluk urip mulyo

karepe mung shopping santai happy sak ben dino

wes ra iso manak susah yen arep dicandak

sungguh ngenes tenanan aku dadi bojomu

pancene biyen ku ngidam sliramu, jujur biyen kowe ayu

salah kedaden aku sampe ngedol sawahku

gawe ragate sliramu, mbandani kekarepanmu

sampek modal rabi lan nanggap orkes melayu

wes ra gelem ndungo tapi njaluk mulyo

karepe mung shopping santai happy sak ben dino

wes ra iso masak pintere mung macak

ngenes temenan aku dadi bojomu

Leave a Reply

Your email address will not be published.