Lirik Lagu Nella Kharisma – Kalah Cepet

15 View

Nella Kharisma – Kalah Cepet
Lirik

sepet ning pinggir embong

kalah cepet disaut uwong

telat ngomong tresno

cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

nyapo tresno tak pendhem

yen wis getun sambat kalih sinten….

abote nyonggo tresno

mung disimpen ning njero dodo

ungkap tresno rasane bimbang

amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe

jebul wis ono sing nduwe

ora ngiro lan terbayang

kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro

mergo sing tak tresno milih wong liyo

tiwas kowe tak gowo mimpi

mergo kependem ing ati

nganti bantal tak sayang sayang

jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong

kalah cepet disaut uwong

telat ngomong tresno

cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

nyapo tresno tak pendhem

yen wis getun sambat kalih sinten

abote nyonggo tresno

mung disimpen ning njero dodo

ngungkap tresno rasane bimbang

amung bantal tak sayang sayang

suwi yen tresno kowe

jebul wis ono sing nduwe

ora ngiro lan terbayang

kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro

mergo sing tak tresno milih wong liyo

tiwas kowe tak gowo mimpi

mergo kependem ing ati

nganti bantal tak sayang sayang

jebul tresnomu digondhol ilang

sepet ning pinggir embong

kalah cepet disaut uwong

telat ngomong tresno

cintamu digondhol wong liyo

nelongso rasane

sing tak tresno ono sing nduwe

nyapo tresno tak pendhem

yen wis getun sambat kalih sinten

Leave a Reply

Your email address will not be published.