Lirik Lagu Nella Kharisma – Kawin Tangkepan

16 View

Nella Kharisma – Kawin
Tangkepan Lirik

Ket mbiyen jane aku ra wes kondo

Sak wajare wae yen e tresno

Mergane aku wedi kebablasan

Keliwat wates umume pacaran

Yen apel wajar cium pipi wae

Nanging ra usah piknik tangane

Mergane kuwi sing nggara nggarai

Mengko saleho tegangan tinggi

Yen wong loro lagi pacaran

Sing nomer telune mesti s#tan

Aku wedi yen mengko kebablasan

Kecandak satpol pp terus kawin tangkepan

Kakatua di malam sunyi

Kalau suka ikut bernyanyi

Kakatua nggak punya gigi

Kalau nggak suka silahkan pergi

INTRO

Ket mbiyen jane aku ra wes kondo

Sak wajare wae yen e tresno

Mergane aku wedi kebablasan

Keliwat wates umume pacaran

Yen apel wajar cium pipi wae

Nanging ra usah piknik tangane

Mergane kuwi sing nggara nggarai

Mengko saleho tegangan tinggi

Yen wong loro lagi pacaran

Sing nomer telune mesti s#tan

Aku wedi yen mengko kebablasan

Kecandak satpol pp terus kawin tangkepan

Kakatua di malam sunyi

Kalau suka ikut bernyanyi

Kakatua nggak punya gigi

Kalau nggak suka silahkan pergi

Kakatua di malam sunyi

Kalau suka ikut bernyanyi

Kakatua nggak punya gigi

Kalau nggak suka silahkan pergi

Wa aow aow aow aow aow aow aow

Wa aow aow aow aow aow aow

Wa aow aow aow aow aow aow aow

Wa aow aow aow aow aow aow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *