Lirik Lagu Nella Kharisma – Prei Kanan Kiri

27 View

Nella Kharisma – Prei Kanan
Kiri Lirik

Yen wes tresno paite kopi rasane legi

Yen wes tresno rasane koyo ngimpi

Nadyan kahanan tetep dilakoni

Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri

Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni

Ra usah menggok lan nyawang mburi

Ati mantep bakal sido rabi,,,,

*musik

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo

Podo tresnane nompo anane lan nrimo

Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan

Diramekne dangdutan,,,

Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan

Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan

Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi

Yen wes tresno rasane koyo ngimpi

Nadyan kahanan tetep dilakoni

Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri

Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni

Ra usah menggok lan nyawang mburi

Ati mantep bakal sido rabi

*musik

Yen pancen jodoh ra nyawang bondo dunyo

Podo tresnane nompo anane lan nrimo

Ra sah kesuwen ndang nyebar undnagan

Diramekne dangdutan,,,

Podo lungguh jejer neng mantenan

Yen pancen tresno ra usah kakean haluan

Ra usah ragu mergo kahanan prei kanan kiri

Ucapne janji yen sido mantenan lan bakal bebrayan

Ra sah menggak menggok jodohmu mesti tekan

Yen wes tresno paite kopi rasane legi

Yen wes tresno rasane koyo ngimpi

Nadyan kahanan tetep dilakoni

Mepet kowe wes adem rasane ati

Yen wes tresno maju lurus prei kanan kiri

Yen wes tresni abo enteng kudu dilakoni

Ra usah menggok lan nyawang mburi

Ati mantep bakal sido rabi

Leave a Reply

Your email address will not be published.