Lirik Lagu Nella Kharisma – Teman Rasa Pacar

10 View

Nella Kharisma – Teman Rasa
Pacar Lirik

pernah aku mencoba dekat dengan lelaki

tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata

kowe takon aku opo ono cinta

tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku

aku ngroso cemburu yen delok awakmu

cedhak cedhak karo wong wedok selain aku

kok iso aku dadi cemburu

sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran

tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan

apalagi aku crito marang sliramu

aku nganti sambat karo kanca kancaku

antara berteman atau pacaran

jawabane pacaran wae

wis jan atiku tambah bingung rasane

aku wedi mergo tresno medotke kancane

yo wis ngene wae penting bahagia

teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang opo iki sing jenenge ati lagi kasmaran

tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan

dikiro pacaran jebule kekancan

sabendino tangane gandengan

wira wiri ngalor ngidul bebarengan

yen disawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu

saling curiga memendam rindu

bisa dikatakan teman rasa pacar

walau kekancan tapi sayang sayangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *