Lirik Lagu Nella Kharisma – Tombo Kangen

11 View

Nella Kharisma – Tombo Kangen
Lirik

Saben wektu tansah kangen sliramu

Ing rino wengi tak angen tresnamu

Wuyung tansah ngelayung

Keronto pengen ketemu

Mben wayah sliramu tak tunggu

Ora keroso tumetes iluhku

Kang dadi saksi bukti tresnaku

Wuyung tansah ngelayung

Nyonggo abot kangenku

Mung biso tak aras ayangmu

Tombone ati kangen iki amung ketemu

Ora mung angen

Ngamboroku marang sliramu

Sing tak jaluk

Tetep sumunaro tresnamu

Mustikane tresno amung setyo

Ora kroso tumetes iluhku

Kang dadi saksi bukti tresnaku

Wuyung tansah ngelayung

Nyonggo abot kangenku

Mung biso tak aras ayangmu

Tombone ati kangen iki amung ketemu

Ora mung angen

Ngamboroku marang sliramu

Sing tak jaluk

Tetep sumonaro tresnamu

Mustikane tresno amung setyo

Tombone ati kangen iki amung ketemu

Ora mung angen

Ngamboroku marang sliramu

Sing tak jaluk

Tetep sumonaro tresnamu

Mustikane tresno amung setyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *