Lirik Lagu Nisa Fauziah – Bocore Ati

25 View

Nisa Fauziah – Bocore Ati
Lirik

Jerune segoro mageh biso di silungi

Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti

Kadung tah riko weruh sucine welas iki

Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Jerune segoro mageh biso di silungi

Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti

Kadung tah riko weruh sucine welas iki

Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Pamite mung sedelo apuwo nono teko

Opo tah nong kono wes ono wong liyo

Nyatane saiki seng tau ono kabare

Bocore ati sampek luntur welase

INTRO

Jerune segoro mageh biso di silungi

Nong jerone ati sing ono wong hang ngerti

Kadung tah riko weruh sucine welas iki

Sing kiro awak riko arep nglarani ati

Pamite mung sedelo apuwo nono teko

Opo tah nong kono wes ono wong liyo

Nyatane saiki seng tau ono kabare

Bocore ati sampek luntur welase

Pamite mung sedelo apuwo nono teko

Opo tah nong kono wes ono wong liyo

Nyatane saiki seng tau ono kabare

Bocore ati sampek luntur welase

Pamite mung sedelo apuwo nono teko

Opo tah nong kono wes ono wong liyo

Nyatane saiki seng tau ono kabare

Bocore ati sampek luntur welase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *