Lirik Lagu Oplosan – dan Artinya

12 View

Lagu Oplosan Lirik

Opo ora eman duite

Gawe tuku banyu setan

Opo ora mikir yen mendem

Iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme

Mergo ora ono untunge

Yo cepet marenono mendemmu

Ben dowo umurmu

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu Emanen nyawamu

Ojo mbok terus-teruske

Mergane ora ono gunane

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu Emanen nyawamu

Ojo mbok terus-teruske

Mergane ora ono gunane

Oplosan oplosan oplosan

Coba sawangen kae konco kancamu

Akeh sing podo gelempangan

Ugo akeh sing kelesetan

Ditumpakke ambulan

Yo wis cukupno anggonmu mendem

Yo wis cukup anggonmu gendeng

Yo mari-mario yo leren lereno

Ojo diterus-terusno

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu

Emanen nyawamu Ojo mbok terus-teruske

Mergane ora ono gunane

Tutupen botolmu tutupen oplosanmu

Emanen nyawamu Ojo mbok terus-teruske

Mergane, ora ono gunane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *