Lirik Lagu Pantai Baron – Via Vallen

18 View

Via Vallen – Pantai Baron
Lirik

gedhene ombak banyu segoro

ngelingake awaku sing nandang tresno

kenal sliramu wektu semono

naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang

mabur duwur ono ing awang awang

rino wengi tansah kelingan

tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso

ninggal lungo sedelo tansah kemoto

namung sliramu sing tansah setyo

sing tak suwun nganti tekaning tuwo

sing tak tresno

gedhene ombak banyu segoro

ngelingake awaku sing nandang tresno

kenal sliramu wektu semono

naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang

mabur duwur ono ing awang awang

rino wengi tansah kelingan

tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso

ninggal lungo sedelo tansah kemoto

namung sliramu sing tansah setyo

sing tak suwun nganti tekaning tuwo

sethithik wae ora biso

ninggal lungo sedelo tansah kemoto

namung sliramu sing tansah setyo

sing tak suwun nganti tekaning tuwo

sing tak tresno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *