Lirik Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen

16 View

Via Vallen – Pantai Papuma
Dadi Kenangan Lirik

Nyawang fotomu

Kroso kangen atiku

Tambah soyo jeru

Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe

Arep lungo ninggalke aku

Ning pasir putih tak pendem tresnoku

Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan

Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro

Ning laut kidul watu ulo

Nggawe atiku soyo nelongso

Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan

Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro

Ning laut kidul watu ulo

Nggawe atiku soyo nelongso

Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu

Kroso kangen atiku

Tambah soyo jeru

Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe

Arep lungo ninggalke aku

Ning pasir putih tak pendem tresnoku

Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan

Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro

Ning laut kidul watu ulo

Nggawe atiku soyo nelongso

Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan

Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro

Ning laut kidul watu ulo

Nggawe atiku soyo nelongso

Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *