Lirik Lagu Prasasti Asmoro – Nella Kharisma

35 View

Nella Kharisma – Prasasti
Asmoro Lirik

Sumpah Ai love you

Aku padamu

Neng jero ati iki ono gambar waru

Ra ono liyane

Yo mong kanggo koe

Sepenuh hati ini

Tak weneh ne

Alebyu sayang

Jangan menghilang

Mbok tinggal aku dewe

Karo ayang ayang

Meski koe tego gawe ati loro

Ku simpan namamu

Ono ing prasasti asmoro

Berawal dari sorot pandang mata

Lalu berkenalan dan saling bertukar nama

Dan hari-hariku pun slalu memikirkanya

Ini kah yang disebut cinta pandangan pertama

Selang waktu berlalu dan kita pun pacaran

Kowe lan aku ngikat janji

Nali katresnan

Nanging nyatane janjimu amung ono lambe

Kamu dan aku kudu pisah

Cukup mung semene

Naliko udan gerimes

Kowe lan aku nangis

Naliko pisahan …..

Kepayong petenge mendong

Ati kelayung layung

Tresnoku wurung ……

Sumpah Ai love you

Aku padamu

Neng jero ati iki ono gambar waru

Ra ono liyane

Yo mong kanggo koe

Sepenuh hati ini

Tak weneh ne

Alebyu sayang

Jangan menghilang

Mbok tinggal aku dewe

Karo ayang ayang

Meski koe tego gawe ati loro

Ku simpan namamu

Ono ing prasasti asmoro

Selang waktu berlalu dan kita pun pacaran

Kowe lan aku ngikat janji

Nali katresnan

Nanging nyatane janjimu amung ono lambe

Kamu dan aku kudu pisah

Cukup mung semene

Naliko udan gerimes

Kowe lan aku nangis

Naliko pisahan …..

Kepayong petenge mendong

Ati kelayung layung

Tresnoku wurung ……

Sumpah Ai love you

Aku padamu,,,,

Neng jero ati iki ono gambar waru

Ra ono liyane

Yo mong kanggo koe

Sepenuh hati ini

Tak weneh ne,,,,

Alebyu sayang

Jangan menghilang

Mbok tinggal aku dewe

Karo ayang ayang

Meski koe tego gawe ati loro

Ku simpan namamu

Ono ing prasasti asmoro

Leave a Reply

Your email address will not be published.