TTM Akustik

Lirik Lagu Pujaan Hati Tak Suwun Sing Kuat Ati

62 View

sayang sing tak suwun
mung pangapuramu
dudu karep ati iki
ninggalke sliramu

sayang lungaku ora bakal
keliyo tresno
mendem roso senajan atiku loro

sayang maafkan orang tuaku
bukan maksud hati ini
tuk kecewakanmu
sayang yakinlah suatu saat nanti

ku berjanji sehidup semati dadi siji
denganmu pujaan hati

Reff :

sayang..
hanya satu yang ku mau
cukup restu dari orang tuamu
tresnoku lan tresnomu

supoyo langgeng
ora bakal dadi semu
pujaan hati
tak suwun sing kuat ati

mergo tresno iki kita yang jalani
mugo kabeh mangestoni
katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi

sayang maafkan orang tuaku
bukan maksud hati ini
tuk kecewakanmu
sayang yakinlah suatu saat nanti

ku berjanji sehidup semati dadi siji
denganmu pujaan hati

Reff :

sayang..
hanya satu yang ku mau
cukup restu dari orang tuamu
tresnoku lan tresnomu

supoyo langgeng
ora bakal dadi semu

pujaan hati..
tak suwun sing kuat ati
mergo tresno iki kita yang jalani
mugo kabeh mangestoni

katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi..
mugo kabeh mangestoni
katresnan iki
mugo Gusti ngijabahi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *