Lirik Lagu Sepi Tanpo Kowe – Nella Kharisma

20 View

Nella Kharisma – Sepi Tanpo
Kowe Lirik

masihkah kau simpan rindu

kanggo awakku ning njero atimu

padane koyo sing tak rasakne

tetep anget sampek seperene

masihkah kau simpan rindu

kanggo awakku ning njero atimu

padane koyo sing tak rasakne

tetep anget sampek seperene

“opo kowe ra reti rindu di dalam hati

bergejolak setiap hari

ra bakal iso ilang

nganti besok ing jaman

kukuh koyo watu karang

aku sayang kowe

aku butuh kowe

ojo nganti aku disepeleke

aku terlahir hanya untukmu

ku harap engkau juga rasakan itu”

tanpo kowe uripku rasane sepi

berharap kamu di sampingku

tanpo kowe uripku rasane sepi

tanpo kowe dunyo ra ono arti

tanpo kowe uripku rasane sepi

berharap kamu di sampingku

tanpo kowe uripku rasane sepi

tanpo kowe dunyo ra ono arti

masihkah kau simpan rindu

kanggo awakku ning njero atimu

padane koyo sing tak rasakne

tetep anget sampek seperene

opo kowe ra reti rindu di dalam hati

bergejolak setiap hari

ra bakal iso ilang

nganti besok ing jaman

kukuh koyo watu karang

aku sayang kowe

aku butuh kowe

ojo nganti aku disepeleke

aku terlahir hanya untukmu

ku harap engkau juga rasakan itu

tanpo kowe uripku rasane sepi

berharap kamu di sampingku

tanpo kowe uripku rasane sepi

tanpo kowe dunyo ra ono arti

tanpo kowe uripku rasane sepi

berharap kamu di sampingku

tanpo kowe uripku rasane sepi

tanpo kowe dunyo ra ono arti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *