Lirik Lagu Stasiun Balapan – Didi Kempot

10 View

Didi Kempot – Stasiun Balapan
Lirik

Ning stasiun balapan

Kuto solo sing dadi kenangan

Kowe karo aku

Naliko ngeterke lungamu

Ning stasiun balapan

Rasane koyo wong kelangan

Kowe ninggal aku

Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a… Dada sayang

Da… Slamat jalan

Reff:

Janji lungo mung sedelo

Jare sewulan ra ono

Pamitmu naliko semono

Ning stasiun balapan solo

Jare lungo mung sedelo

Malah tanpo kirim warto

Lali opo pancen nglali

Yen eling mbok enggal bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *