Lirik Lagu Suket Teki – Lagu Campursari Populer Saat ini

17 View

Lirik Suket Teki

Aku tak sing ngalah

Trimo mundur timbang loro ati

Tak uyako wong kowe wis lali

Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff :

Paribasan awak urip kari balung

Lilo tak lakoni

Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sek betah

Mripatku uwis ngerti sak nyatane

Kowe selak golek menangmu dewe

Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *