Lirik Lagu Tan Mantan – Abah Lala

24 View

Abah Lala – Tan Mantan
Lirik

Tan mantan tan mantan tan mantan

Koyo es teh plastikan

Cantelke cantelke paku

Terus di guwang dalan

Wes uwes aku wes ora gagas

Uwes cukup wae ora usah di teruske

Jare mencintai jebule mung ngapusi

Niat tak jak rabi malah selingkuh ning mburi

Aku wes ra betah yen terus koyo ngene

Gandeng karo kowe aku mung mbok permainke

Mending prei wae cukup tekan semene

Rasah suwe-suwe aku tak golek liyane

Tan mantan tan mantan tan mantan koyo es teh plastikan

Cantelke cantelke paku terus di guwang dalan

Tan mantan mantan-mantanku Rasah aleman

Sing penting aku wes tau Wes tau kencan

Matur nuwun kanggo kowe sing wes nyepelekke

Roso tresno sing tulus malah mung di siakke

Tapi rapopo aku iki wes iso nerimo

Mending urip dewe timbang loro jeroning dodo

Ooo rasah aleman

Uuu aku wes tau

*

 

 
Wes uwes aku wes ora gagas

Uwes cukup wae ora usah di teruske

Jare mencintai jebule mung ngapusi

Niat tak jak rabi malah selingkuh ning mburi

Aku wes ra betah yen terus koyo ngene

Gandeng karo kowe aku mung mbok permainke

Mending prei wae cukup tekan semene

Rasah suwe-suwe aku tak golek liyane

Tan mantan tan mantan tan mantan koyo es teh plastikan

Cantelke cantelke paku terus di guwang dalan

Tan mantan mantan-mantanku Rasah aleman

Sing penting aku wes tau Wes tau kencan

 
**

Tan mantan tan mantan tan mantan, Koyo es teh plastikan

Cantelke cantelke paku, Terus di guwang dalan

Tan mantan mantan-mantanku, Rasah aleman

Sing penting aku wes tau, Wes tau kencan

Leave a Reply

Your email address will not be published.