Lirik Lagu Tangise Sarangan – Saraswati

18 View

Saraswati – Tangise Sarangan
Lirik

Sarangan kang dadi saksi

nalikane jaman semono

neng kono sliramu medhot janji

ono pinggir telogo aku biso opo

kejobo ngronto ing dodo

Telogomu ibarate eluhku

howo adem ibarat atiku

asri panggonmu ra biso nggambarke atiku

sing tak roso perih ing dodo

kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo aku ra lilo

nanging piye maneh wis dalan kang Kuoso

Sarangan dadi saksi tumetes eluhku

neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye

yen wis ngene sing dadi dalane

mugo uripmu bahagio mulyo

karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Leave a Reply

Your email address will not be published.