Lirik Lagu Via Vallen – Jerit Atiku

13 View

Via Vallen – Jerit Atiku
Lirik

aku loro ati ditinggal kekasih

gampange kowe ngucap pergi

aku loro ati ditinggal kekasih

ku terpuruk sepi sendiri

Rapp :

sak ben dino aku kelingan karo awakmu

opo nang kono kowe juga mikirke awakku

ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu

tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu

mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku

ku mohon sayang mengertilah keadaanku

aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku

ku percaya semua janji manismu

ra keroso eluh netes ning pipiku

tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku

tresnoku jero ning ati hanya untukmu

sakbendino kau buat aku nelongso

keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih

gampange kowe ngucap pergi

aku loro ati ditinggal kekasih

ku terpuruk sepi sendiri

Rapp :

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan

kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan

tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam

membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki

eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek’e

tresno iki panjenengan sing maringi

tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku

ku percaya semua janji manismu

ra keroso eluh netes ning pipiku

tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku

tresnoku jero ning ati hanya untukmu

sakbendino kau buat aku nelongso

keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih

gampange kowe ngucap pergi

aku loro ati ditinggal kekasih

ku terpuruk sepi sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published.