Lirik Lagu Via Vallen – Lilo

12 View

Via Vallen – Lilo Lirik

wes tak tompo layang undanganmu

ora kroso netes ing wespoku

layang biru, sampul fotomu

nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani

ora nyono ngawe cuwo ati iki

snajan sedelo kowe ning ati

tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora guna kuwi tak tangisi

kabeh mau wes kinaris pesti

sepiro gedene tresnaku

pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu

nganti kuat lan tabah atiku

dongaku mugiyo rahayu

nggonmu bebrayan nganti anak-putu

cah ayu wes tak lilakno

kabeh iki bakal tak tompo

slamat tingal sayang…

saiki aku kudu biso nrimo

kowe ninggalke aku demi wong liyo

sak lorone atiku bakal tak tompo

demi kowe cah ayu aku lilo

tresnoku ra ono liyane

sayangku yo mung kowe

sak jembare samudro, isih jembar atiku

tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah lama kita harus berpisah

apakah cinta kita memang ada yang salah

demi cinta yang lain aku harus mengalah

tak bisakah kau mengerti prasaanku oh sayang

maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu

dan ku doakan agar kau bahagia

melihatmu bahagia cukup membuatku senang tak bersamaku

ora guna kuwi tak tangisi

kabeh mau wes kinaris pesti

sepiro gedene tresnaku

pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu

nganti kuat lan tabah atiku

dongaku mugiyo rahayu

nggonmu bebrayan nganti anak-putu

wes tak tompo layang undanganmu

ora kroso netes ing wespoku

layang biru, sampul fotomu

nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani

ora nyono ngawe cuwo ati iki

snajan sedelo kowe ning ati

tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *