Lirik Lagu Via Vallen – Penak Jamanku

12 View

Via Vallen – Penak Jamanku
Lirik

kowe ninggal aku

ngaboti pacar selingkuhanmu

nadyan ora lilo

nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis

mergo dikhianati karo pacarmu

aku mung biso ngedem tangis

yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen

sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

penak endi ndek jamanku mbiyen

opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu

ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu

ora usah getun la opo loro ati

opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu

bali karo aku penak tenan lambemu

loro ati iki ra iso diobati

penak jamanku mbiyen to karo saiki

kowe ninggal aku

ngaboti pacar selingkuhanmu

nadyan ora lilo

nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis

mergo dikhianati karo pacarmu

aku mung biso ngedem tangis

yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen

sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

penak endi ndek jamanku mbiyen

opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu

ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu

ora usah getun la opo loro ati

opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu

bali karo aku penak tenan lambemu

loro ati iki ra iso diobati

penak jamanku mbiyen to karo saiki

penak endi ndek jamanku mbiyen

sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

penak endi ndek jamanku mbiyen

opo wes ilang bungah esem guyumu

Leave a Reply

Your email address will not be published.