Lirik Lagu Vita Alvia – Lungsuran Panggonane

13 View

Vita Alvia – Lungsuran
Panggonane Lirik

Hang nono lilakeno kepailang,

Teko-o tetep baen, katon belang

Lawange ati ojo pati, riko jemblang

Dung anane trimo gawe mendung,

Aworo tetep baen, riko bingung

Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane

Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene

Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune

Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

Dung anane trimo gawe mendung,

Aworo tetep baen, riko bingung

Gothang jangkepe ulih riko, ngambus serngenge

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane

Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene

Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune

Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

Myakne wis sun genteni, lungsuran panggonane

Dadi ulan hang ningguli, grahono serngengene

Myakne wis sun hang dadi, dedeg jejege lakune

Dinggo mbebeng eluh riko, ngendhek ulihe dhung mili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *