Lirik Sayang 2 – Jihan Audy

25 View

Jihan Audy – Sayang 2
Lirik

cubo rungokno tembang kangenku iki

dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni

ombak segoro kok saja ngelingake

nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene

kita akan selalu memadu cinta

bungah ing atiku sepi ing atiku

hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake

mung lam-laman esem lan manismu

kapan ku bertemu sak kedip ing moto

wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki

dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni

ombak segoro kok saja ngelingake

nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene

kita akan selalu memadu cinta

bungah ing atiku sepi ing atiku

hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake

mung lam-laman esem lan manismu

kapan ku bertemu sak kedip ing moto

wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene

kita akan selalu memadu cinta

bungah ing atiku sepi ing atiku

hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake

mung lam-laman esem lan manismu

kapan ku bertemu sak kedip ing moto

wes marem atiku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *